Ndricimi i Stadiumit

Sot filluam edhe ndriçimin e stadiumit ,,KONDOVA,, investim nga Komuna e Sarajit i ndërtuar nga firma JU-BAJ 2…
Puna do te kryhet nga mjeshtrit Dauti dhe elektriçisti nga kondova Riad Ramadani