Завршна с-ка 603МОН-2022 Б.Ш Завршна с-ка 903-2022 Б.Ш.
Read more
Llogaria përfundimtare /Завршна сметка 2021-903
Read more
Ketu mund ti shkarkoni librat : Gjuha shqipe Matematika Historia dhe shoqeria
Read more
Të nderuar prindër dhe nxënës të dashur. Ju informojmë se këtë vitë shkollorë  regjistrimi i nxënësave në klasën e parë për vitin shkollor 2021/2022 do të realizohet në përputhje me situatën  e krijuar nga pandemia  e  virusit COVID-19, për këtë arsye edhe regjistrimi do të 
Read more
Protokoll për veprim të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut për realizimin e procesit edukativo arsimor me prani fizike të nxënësve në vitin shkollor 2020/2021 Kliko per shkrakim: Protokoll për veprim gjatë pandemisë të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut
Read more
Këtu mund ti shkarkoni llogarinë përfundimtare te vitit 2020 Llogaria perfundimtare e vitit 2020 Llogaria perfundimtare e vitit 2020 MASH
Read more