Tavolina e Ping Pongut

U tha, u ba. Edhe tavolina e ping- pongut erdhi. Ta gëzojnë nxënënsat dhe arsimtaret e A.F.SH. po edhe i gjithe kolektivi. Këtë dhurate e kemi nga korrektësia dhe ndershmëria e stafit udhëheqes te shkolles në krye me drejtorin Mensur Jakupi dhe zavendësin e tij Musa Alili. Rrahman Aliju…..