Shkolla jonë, ka pësuar nje ndryshim të madh fal Komunës se Sarajit, si dhe donacione të shum kompanive private dhe individ të cilët kanë kontribuar në menyra të ndryshme (finansiarisht, me materiale ose me pune) për avansimin e kushteve të shkollës sonë.

Ju Jemi shum falemnderues dhe mirenjohës.

Ka edhe shumë punë për të bërë për përmirsimin dhe avansimin e kushteve ku mësojnë fëmijët tanë.

Të gjith ata që duan të kontribojnë ne fardo menyre mund te kontakotojnë permes email-it

bajramsabani1@gmail.com

Ose ne numrin e telefonit drejtëpërdrejtë me drejtorin e shkolles Mensur Jakupi +389 70 820 520

Fotogaleri donacione

Postimet e fundit