E Ardhmja Fillon Këtu! SH.F.K. BAJRAM SHABANI blank Ku nxënësit janë nr.1 SH.F.K. BAJRAM SHABANI
PROGRAMET
Zhvillim edukativo arsimorë
dhe fizik
ONLINE
Mësime online
Covid 19
SHPËRBLIME
Fitues shpërblimesh
të shumta
Mos hezitoni të pyetni

SH.F.K Bajram Shabani

blank

Mësues me eksperiencë

Struktura e mësimdhënësve në shkollën tonë, përbëhet nga arsimtarë të suksesshëm dhe me përvojë, kjo dëshmhet me arritjet e tyre në gara të ndryshme komunale dhe shtetërore.

blank

Ambiente te pastërta

Stafi teknik, bashk me arsimtarët dhe nxënësit, kanë një kujdes të theksuar në ruajtjen dhe mirmbajtjen e higjienës së ambienteve shkollore si mbrenda ashtu dhe jashtë .

blank

Aktivitete të ndryshme

Klubi Atletik "LIRIA" me nxënësat e Kl.I-rë dhe të II-të të Sh.F.K " Bajram Shabani " në F. Kondovë, komuna Saraj e realizoi projektin "Atletika për fëmijë"