Mesazhi i drejtorit

Mensur Jakupi

blank

Jemi përgjegjës të një institucioni me vlera të mëdha edukative, ku na është dhënë besimi që ti mësojmë “kandilat e dritës” – nxënësit tanë..

Filluam aty ku nuk duhet dhe tashmë jemi aty ku duhet, veprat dhe puna janë treguesi më i mirë i asaj që është bërë..

Ne kemi përgjegjësi dhe ndërgjegje, të mirën tonë e duam për të gjithë, suksesin tonë e ndajmë me të gjithë, dëshmitarë të kësaj jemi të gjithë.. Amanetin e atyre që na i besuan këtë shkollë duhet ta mbajmë dhe me mundësi ta bëjmë edhe më mirë..Mundohemi që fjala jonë të jetë vepra, kurse suksesi jonë të jetë puna..