Drejtori i shkollës Mensur Jakupi uron arsimtaret per 7 Marsin diten e mesuesit

Foleja e atyre që na mësuan dhe na mësojnë çdoherë të jetë fuqi që të na bënë dritë dhe rrugëtim të mbarë..
Shëndeti dhe vullneti të jenë vizioni i atyre që na mësojnë..
Mësimdhënës dhe arsimtarë është sotë dita juaj ajo që nuk korespodon as sa hiqi i punës që bëni, ju jeni të fortë dhe të shejtë prandaj vazhdoni punën dhe ka kush shpërblen për atë..
Urime të dashur mësimdhënës…