Të nderuar prindër dhe nxënës të dashur. Ju informojmë se këtë vitë shkollorë  regjistrimi i nxënësave në klasën e parë për vitin shkollor 2021/2022 do të realizohet në përputhje me situatën  e krijuar nga pandemia  e  virusit COVID-19, për këtë arsye edhe regjistrimi do të 
Read more
Nje foto casti, pas perfundimit të aktiviteteve bashkëpunuese ndëretnike , ndërmjet shkollës sonë dhe Tode Haxhi Tefov nga Kavadari
Read more
Protokoll për veprim të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut për realizimin e procesit edukativo arsimor me prani fizike të nxënësve në vitin shkollor 2020/2021 Kliko per shkrakim: Protokoll për veprim gjatë pandemisë të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut
Read more
Filluan punimet për zgjerimin e rrugës te shkolla jonë… Falemenderim për Komunen e Sarajit, Kshilltarve komunal si dhe drejtorit Enes Limani dhe zavendësit te shkolles Muso Alili .. Rruga për të gjithë…
Read more
Këtu mund ti shkarkoni llogarinë përfundimtare te vitit 2020 Llogaria perfundimtare e vitit 2020 Llogaria perfundimtare e vitit 2020 MASH
Read more
Dezinfektimi i klasave në pauzat mësimore të ndrimeve…
Read more
U tha, u ba. Edhe tavolina e ping- pongut erdhi. Ta gëzojnë nxënënsat dhe arsimtaret e A.F.SH. po edhe i gjithe kolektivi. Këtë dhurate e kemi nga korrektësia dhe ndershmëria e stafit udhëheqes te shkolles në krye me drejtorin Mensur Jakupi dhe zavendësin e tij 
Read more
Sot filluam edhe ndriçimin e stadiumit ,,KONDOVA,, investim nga Komuna e Sarajit i ndërtuar nga firma JU-BAJ 2… Puna do te kryhet nga mjeshtrit Dauti dhe elektriçisti nga kondova Riad Ramadani
Read more
Foleja e atyre që na mësuan dhe na mësojnë çdoherë të jetë fuqi që të na bënë dritë dhe rrugëtim të mbarë.. Shëndeti dhe vullneti të jenë vizioni i atyre që na mësojnë.. Mësimdhënës dhe arsimtarë është sotë dita juaj ajo që nuk korespodon as 
Read more
Sot, nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë organizuan aktivitetin tashmë tradicional “Tregu i Shkollës”. Nxënësit pjesmarrës në aktivitet, këtë vit kanë vendosur që të hollat e grumbulluara nga aktiviteti i lartëpërmendur ti shfrytëzojnë për t’i pajisur klasat e tyre me inventar të nevojshëm 
Read more