Viti i ri shkollor 2021/2022

Viti i ri shkollor fillon me prezencë fizike dhe me respektimin e rreptë te masave për virusin..Të gjithë nxenësit të posedojn pajisje mbrojtëse dhe matje e temperatures në shtëpi dhe në hymje të shkollës..

Ndalohet hyrja e prindërve në shkollë pa leje paraprake, kurse nxënsit mundet ti sjellin deri në afërsi të shkollës..Me leje do tē jenë prinderit e nxënsave të klasës së parë për ditë e nesërme(01.09.2021)

Fillojmë me orar prej:

Klasat e larta VI-IX ora 7.30 h

Klasat e ulta II-V ora 11.00 h

Klasat e para I ora 10.00h

Fillim i mbarë,suksese në mësime dhe kujdesë….

Postimet e fundit