Loading Events

« All Events

Open Day

March 21, 2021 @ 9:00 am - August 17, 2023 @ 12:00 pm

blank

Event Navigation

Kjo ditë shfrytëzohet për aktivitete të ndryshme , kryesisht ekologjike (pastrimi i shkollës , oborit shkollorë dhe pjesët rreth saj)

Details

Start:
March 21 @ 9:00 am
End:
August 17, 2023 @ 12:00 pm
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

SH.F.K. Bajram Shabani Kondovë

Venue