Bashkëpunim ndërshkollorë Kondovë-Kavadarë

Nje foto casti, pas perfundimit të aktiviteteve bashkëpunuese ndëretnike , ndërmjet shkollës sonë dhe Tode Haxhi Tefov nga Kavadari

Covid 19 info

Protokoll për veprim të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut për realizimin e procesit edukativo arsimor me prani fizike të nxënësve në vitin shkollor 2020/2021 Kliko per shkrakim: Protokoll për veprim gjatë pandemisë të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Zgjerimi i rruges

Filluan punimet për zgjerimin e rrugës te shkolla jonë… Falemenderim për Komunen e Sarajit, Kshilltarve komunal si dhe drejtorit Enes Limani dhe zavendësit te shkolles Muso Alili .. Rruga për të gjithë…

Llogaria përfundimtare 2020

Këtu mund ti shkarkoni llogarinë përfundimtare te vitit 2020 Llogaria perfundimtare e vitit 2020 Llogaria perfundimtare e vitit 2020 MASH

Dezinfektim anti covid 19

Dezinfektimi i klasave në pauzat mësimore të ndrimeve…

Tavolina e Ping Pongut

U tha, u ba. Edhe tavolina e ping- pongut erdhi. Ta gëzojnë nxënënsat dhe arsimtaret e A.F.SH. po edhe i gjithe kolektivi. Këtë dhurate e kemi nga korrektësia dhe ndershmëria e stafit udhëheqes te shkolles në krye me drejtorin Mensur Jakupi dhe zavendësin e tij 

Ndricimi i Stadiumit

Sot filluam edhe ndriçimin e stadiumit ,,KONDOVA,, investim nga Komuna e Sarajit i ndërtuar nga firma JU-BAJ 2… Puna do te kryhet nga mjeshtrit Dauti dhe elektriçisti nga kondova Riad Ramadani

Drejtori i shkollës Mensur Jakupi uron arsimtaret per 7 Marsin diten e mesuesit

Foleja e atyre që na mësuan dhe na mësojnë çdoherë të jetë fuqi që të na bënë dritë dhe rrugëtim të mbarë.. Shëndeti dhe vullneti të jenë vizioni i atyre që na mësojnë.. Mësimdhënës dhe arsimtarë është sotë dita juaj ajo që nuk korespodon as 

Tregu i shkollës

Sot, nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë organizuan aktivitetin tashmë tradicional “Tregu i Shkollës”. Nxënësit pjesmarrës në aktivitet, këtë vit kanë vendosur që të hollat e grumbulluara nga aktiviteti i lartëpërmendur ti shfrytëzojnë për t’i pajisur klasat e tyre me inventar të nevojshëm