• All
  • Dokumente me karakter publlik
  • Lajme nga shkolla

Llogaria përfundimtare 2023

Llogarija perfundimtare 603-2023/ Завршна с-ка 603-2023-МОН- Llogarija perfundimtare 903-2023 -Komuna/ Завршна с-ка 903-2023-Општина

28 Nëntori Bajram Shabani – Kondovë 2023

Ardhmëria e shqiptarisë është kuq e zi. Gëzuar 28 Nëntori 🇦🇱

Llogaria përfundimtare 2022

Завршна с-ка 603МОН-2022 Б.Ш Завршна с-ка 903-2022 Б.Ш.

Llogaria përfundimtare 2021

Llogaria përfundimtare /Завршна сметка 2021-903

Librat klases 4

Ketu mund ti shkarkoni librat : Gjuha shqipe Matematika Historia dhe shoqeria

Viti i ri shkollor 2021/2022

Viti i ri shkollor fillon me prezencë fizike dhe me respektimin e rreptë te masave për virusin..Të gjithë nxenësit të posedojn pajisje mbrojtëse dhe matje e temperatures në shtëpi dhe në hymje të shkollës.. Ndalohet hyrja e prindërve në shkollë pa leje paraprake, kurse nxënsit 

Pastrim gjeneral i shkollës

Sot filluam pastrimin gjeneral të shkollës me përkrahje higjienike sikur çdoher nga lideri jonë Lideri Kondova… Vazhdojmë me punë për një fillim të mbarë shkollorë..

Lajmërim-Regjistrimi i nxënësve në klasën e parë për vitin shkollor 2021/2022

Të nderuar prindër dhe nxënës të dashur. Ju informojmë se këtë vitë shkollorë  regjistrimi i nxënësave në klasën e parë për vitin shkollor 2021/2022 do të realizohet në përputhje me situatën  e krijuar nga pandemia  e  virusit COVID-19, për këtë arsye edhe regjistrimi do të 

Bashkëpunim ndërshkollorë Kondovë-Kavadarë

Nje foto casti, pas perfundimit të aktiviteteve bashkëpunuese ndëretnike , ndërmjet shkollës sonë dhe Tode Haxhi Tefov nga Kavadari

Covid 19 info

Protokoll për veprim të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut për realizimin e procesit edukativo arsimor me prani fizike të nxënësve në vitin shkollor 2020/2021 Kliko per shkrakim: Protokoll për veprim gjatë pandemisë të shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë së Veriut